VS: Nieuwe rode aardappel Amarosa behoudt zoete smaak

Klamath Basin Fresh Direct, een samenwerkingsverband tussen familiebedrijven, die gespecialiseerd zijn in biologische aardappelen, heeft een nieuw ras geïntroduceerd met de naam Amarosa. Marketing manager Holis Baley beschrijft deze aardappel als romig en veelzijdig. "De aardappel heeft een mooie dieprode kleur, ook inwendig en de samenstelling maakt de aardappel ideaal om te braden, pureren, frituren en te bakken. De Amarosa behoudt zijn zoete smaakprofiel, wat uniek is voor de gekleurde aardappelen.

De aardappel werd ontwikkeld door een gezamenlijk veredelingsprogramma tussen de aardappelcommissies in Washington, Oregon en Idaho. Het doel van het partnerschap is het bevorderen van de ontwikkeling van nieuwe aardappelrassen. De Amarosa is momenteel beschikbaar in bulkverpakking, maar komt ook in een 1,5 pond tas voor de retail. De nieuwe aardappel is beschikbaar tot en met maart 2012.
Voor meer informatie:
Hollis Baley
Klamath Basin Fresh Direct
+1 541 205 1499

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.