Denimpex ontvangt eerste Medjoul dadels uit USA

Denimpex start deze week met de eerste Medjoul dadels uit USA van het wel bekende merk BARD Valley. "Wij voeren dit merk reeds meer dan 10 jaar en hebben hiervoor een leuke klantenkring opgebouwd", laat Danny Deen van Denimpex weten. "Als de dadels zijn uitverkocht, kunnen zij deze weer automatische bij ons bestellen." Dit zijn volgens hem de enige Medjouls vanuit de USA, die qua smaak en presentatie van zeer hoge kwaliteit zijn.Danny vertelt, dat de prijs van de Medjouls zeer stabiel zijn en alleen afhankelijk zijn van de Euro/Dollar koers. "Daardoor hebben de kopers onderling geen concurrentie van goedkopere aanbieders, omdat dit simpelweg niet mogelijk is."

Israël

Naast de Bard Valley Medjouls zal Denimpex ook Israël Medjouls voeren in zijn import pakket, die natuurlijk goedkoper zijn dan de USA Medjouls.

Denimpex gaat weer, na vele jaren geen import meer te hebben gehad vanuit Israël, dit seizoen weer beginnen. Naast de dadels zal Denimpex ook granaatappelen, avocado's, mango's en druiven ontvangen. "Dit wordt echt een aanvulling op ons bestaande assortiment", licht Danny toe. "Door druiven uit Israël te importeren, zijn wij, naast de Braziliaanse, Chileense, Australische, Egyptische en Indiase druiven, beter in staat om langere termijnplanning te kunnen doen."Voor meer informatie:
Danny Deen
Denimpex
St. Antoniesbreestraat 10
1011 HB Amsterdam
Tel.: (020) 624 63 90
Fax: (020) 622 54 48

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.