Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rugbylegende wil fruit exporteren naar Verenigde Arabische Emiraten

De Zuid-Afrikaanse rugbylegende Joost van der Westhuizen is deze maand in Dubai om een deal te sluiten met de lokale autoriteiten om zo zijn exportbedrijf in fruit uit te breiden. De 40-jarige ster hoopt binnen een jaar een contract af te kunnen sluiten, dat hem in staat stelt om citrus en druiven naar de regio te exporteren.


Rugbyer Joost van der Westhuizen (rechts) stond bekend om zijn krachtige tackles

Van der Westhuizen: 'We zijn bezig met onderhandelingen om voedsel naar het Midden-Oosten te exporteren. We exporteren al fruit naar Europa, maar momenteel zijn dat alleen nog maar druiven. We willen dit uitbreiden met de export van citrus, mango's, citroenen en watermeloenen naar de Verenigde Arabische Emiraten. 'We hebben al wat producten over laten komen om ze te laten controleren op kwaliteit, maar de onderhandelingen zijn toch wel grotendeels rond. We hopen dit jaar een contract te kunnen ondertekenen.'

Van der Westhuizen zegt, dat hij op het zakenidee kwam, toen hij het fruit in de hotels in het Midden-Oosten zag. Dit was niet van zo'n goede kwaliteit. Zodra het contract is ondertekend, wil hij topkwaliteit producten vanuit Zuid-Afrika naar de hele regio gaan exporteren.

Bron: Arabianbusiness.com

Publicatiedatum: