Flynth hoofdsponsor House of Technology & Innovation tijdens Horti Fair

Flynth adviseurs en accountants is tijdens Horti Fair van 1-4 november 2011 hoofdsponsor van het House of Technology & Innovation. Hiermee maakt Flynth de organisatie van dit paviljoen, dat een mooi ontmoetingspunt op de beursvloer vormt, mede mogelijk. Flynth is een vooruitstrevende advies- en accountantsorganisatie en marktleider in de tuinbouwsector. Flynth is partner van vele toonaangevende tuinbouwbedrijven.Technologie en innovatie zijn al jaren speerpunt binnen de sector. Daarom is Flynth hoofdsponsor van het House of Technology & Innovation. Het paviljoen is dit jaar met 378m2 groter dan ooit. De opzet is, evenals voorgaande jaren, dat het paviljoen een functie heeft als meeting point maar ook als plaats waar met interessante deelnemers en een aantrekkelijk podiumprogramma nieuws wordt gemaakt. Topkok Andy McDonalds zal weer iedere dag voor de proevers lekkere hapjes maken van gezonde Hollandse kasgroenten.

De programmering van het podium is grotendeels gevuld met activiteiten als de uitreiking van de Innovation Award, het Sensational Flavours Cooking Event, de lancering van ketenmagazine CHAIN, de finale van Ranking the Grower en 10 interessante debatten. Deze debatten worden georganiseerd door Kas Magazine, Groentenet en STR3TCH.Dit jaar nemen Flynth, Holland Contracting, Wageningen Universiteit Glastuinbouw, Grow Group, V&V Groep, A&N Luiten, Westland Seeds en Agro Adviesbureau deel in dit paviljoen. Kas Magazine is mediapartner van het paviljoen. Het House of Technology & Innovation is een initiatief van versmarketingbureau STR3TCH.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.