Bordex Packaging blikt vooruit op Empack - Brussel

Bordex Packaging is één van de deelnemers aan de Empack 2011 te Brussel, die komende woensdag van start gaat. Marketing Manager Wim Hassink blikt alvast vooruit! Bordex Packaging faciliteert haar klanten graag met nieuwe aanwinsten in de toch al uitgebreide range verpakkingsoplossingen.

Nieuw in ons assortiment is een ovenbestendige dieptrekfolie. Deze nieuwe ‘Cooking’ range draagt bij aan een efficiënte, snelle en verantwoorde wijze van vleesbereiding in de Horeca. De polyester dieptrekfolie heeft een uitstekende uitvorming en loopt probleemloos op alle gangbare dieptrekmachines. De folie is ideaal voor het bereiden van vers vlees, pluimvee en visproducten en is niet alleen handig in gebruik, maar ook de kooktijd wordt tot maar liefst 30% verminderd. Hiermee speelt deze nieuwe folie uitstekend in op de convenience trend in restaurants, hotels en andere horecagelegenheden. Want gemak, genieten en gezondheid, daar draait het om!
Bordex Packaging is één van de grootste aanbieders in de Benelux van Mylar® films, een topkwaliteit topseal- en flowpackfilm met uitstekende beschermende eigenschappen. Mylar® is naast één van de populairste folies in de voedingsindustrie, ook uitstekend geschikt voor fullcolour bedrukking. Met opvallend gebruik van fotokwaliteit beeld-, kleur- en logo wordt de attentiewaarde van uw product flink verhoogd. Mylar® films geven dus niet alleen de juiste bescherming of gebruikersgemak, maar ook de juiste uitstraling.

Bordex is een belangrijke aanbieder van PET-glazen voor de AGF markt en Drinks. De succesvolle 'Fruits 'n Veggies'-serie is de perfecte oplossing voor onder meer minigroenten en verkrijgbaar in maar liefst 10 inhoudstypes, variërend van 270 tot 946cc. Begin 2011 werd hier een serie drinkglazen aan toegevoegd (vijf inhoudstypes - 200 tot 500cc.) Daarnaast is er voor beide series een breed scala aan deksels voorradig, halfrond (domed), vlak en met of zonder een ronde opening. Alle glazen uit het Bordex Packaging assortiment zijn glashelder, uiterst slagvast en sealbaar. Bovendien zijn de glazen volledig recyclebaar en kunnen na gebruik een nieuwe bestemming krijgen. PET glazen zijn dus ook in ecologisch opzicht een uitstekende keuze.

Uiteraard is Bordex Packaging ook te vinden op social media zoals Facebook en Twitter. Meldt u aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Bordex Packaging. Praat mee, denk mee en participeer in het gesprek over toekomstige verpakkingen! Bent u van plan om de Empack in Brussel te bezoeken en wilt u geïnformeerd worden over onze nieuwe producten? Dan nodigen we u graag uit en hopen u te mogen verwelkomen op stand G087! Wij zien u graag!

Bordexpackaging - stand G087
Openingstijden :
Woensdag 12 oktober : 12.00 - 20.00 u.
Donderdag 13 oktober : 10.00 - 18.00 u.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.