Gratis Werkfruitlicentie voor groentemannen

Werkfruit herfstoffensief: blijf fit met groenten en fruit

Vermoeider, minder weerstand en minder vitaal: Herfstweer vormt een aanslag op de gezondheid. Voor veel bedrijven is oktober daarom dé maand om ziekte op het werk te voorkomen. Werkfruit biedt hier de lekkerste en gezondste oplossing voor. Want met groenten en fruit op het werk verhogen werknemers gemakkelijker hun weerstand. Daarom starten de verzamelde Werkfruit toeleveranciers deze herfst een mediaoffensief om bedrijven bewust te maken van de voordelen van groenten en fruit op het werk. U kunt hier ook aan meedoen!

Veel Nederlanders eten nog steeds te weinig groenten en fruit en voldoen daardoor niet aan de richtlijnen goede voeding. Dit blijkt uit recente voedselconsumptiegegevens. Onderzoek toonde reeds aan dat door fruit en snackgroenten aan te bieden op de werkplek, mensen daadwerkelijk meer groenten en fruit per dag eten. Inmiddels biedt 18% van het Nederlands bedrijfsleven werkfruit aan. Reden genoeg voor de Werkfruit toeleveranciers voor een najaarsoffensief.

Promotie actie Werkfruit

Werkgevers profiteren van Werkfruit door productievere werknemers, een lager ziekteverzuim en belastingvoordeel! Werkfruit is gewoon een lekkere en gezonde snack en houdt de werknemers vitaal. Bedrijven, die overwegen Werkfruit aan te bieden, kunnen via de website een toeleverancier in de buurt selecteren én een indicatieve kostprijscalculatie maken. Medewerkers die hun bedrijf nu aanmelden voor Werkfruit maken kans op een ipad.

Gratis Werkfruitlicentie voor groentemannen

Staat u al op de website www.2x2.nl/werkfruit? Zo niet en bent u AGF-specialist, dan kunt u zich nog aanmelden voor de gratis Werkfruitlicentie. U wordt dan geplaatst op bovengenoemde website, zodat werkgevers u kunnen vinden als toeleverancier. Tevens kunt u gebruik maken van de logo’s en Werkfruitfolders met uw gegevens erop te laten samenstellen!

Klik hier
om aan te melden voor een licentie.

Bron: ADN

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.