Bij iedere klik één blik naar voedselbank

Allens Inc., eigenaar van het merk Popeye Spinach en leidend producent van ingeblikt en bevroren voedsel in Amerika sinds 1926, start dit jaar het “I Yam What I Yam, Donate a Can” virtuele voedselproject voor regionale voedselbanken in heel Amerika. Gedurende de maand oktober zal Allen Inc. één blik Popeye spinazie aan een locale voedselbank voor elke nieuwe fan, die ze krijgt op Facebook.com/AllensVeggies. Allens is deze campagne gestart om de locale voedselbanken te ondersteunen, die te maken krijgen met een groeiende vraag om hulp en om Popeye en zijn spinazie weer onder de mensen te brengen.

Over Allens Inc.
Allens Inc. is producent van ingeblikt en bevroren voedsel in Amerika sinds 1926. Het is een familiebedrijf, die gevestigd is in Siloam Springs, Arkansas. Al Allens groenten worden in Noord-Amerika verbouwd en verwerkt. Haar producten worden nationaal en internationaal verkocht. Allens heeft elf verschillende fabrieken in de staten Arkansas, Louisiana, Georgia, North Carolina, New York en Wisconsin.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.