Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smeding start deze week met Israëlische mineola's

Deze week start Smeding met Mineola's uit Israël (hapsap van Jaffa). De Mineola is geen mandarijn en geen sinaasappel maar een kruising tussen een tangarine (mandarijn) en een grapefruit. Kenmerkend voor deze vrucht is het zogenaamde 'neusje', een uitstulping van de schil bij de plaats waar de steel heeft gezeten. Een Mineola is dieporanje van kleur en heeft een dunne schil die zeer gemakkelijk is af te pellen (daarom worden ze ook wel easy-peelers genoemd). Het vruchtvlees is zacht, zeer sappig met een hoog zoet- en zuurgehalte, waardoor de smaak zeer uitgesproken is. Ze bevatten maar weinig pitten, zijn heerlijk om zo te eten maar ook prima te persen.

Ze zitten in dozen van 15 kilo, met circa 80 stuks inhoud en daarnaast hebben wij ook per zes stuks verpakt op een schaal. Tip: het is erg lekker om dit sap te mixen met vers geperst sinaasappelsap.

Bron: Nieuwsbrief Smeding
Publicatiedatum: