Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Om klanten goed van dienst te zijn"

Makro laatste 2 dagen voor kerst tot middernacht open

Makro verruimt voor de rest van het jaar de openingstijden van zijn grote vestigingen tot middernacht. In de laatste twee dagen voor kerst zijn de winkels in Amsterdam en Delft zelfs 24-uur per dag open.

Makro stelt dit te doen vanwege de forse sneeuwoverlast. “De hevige sneeuwval heeft ook ondernemend Nederland geraakt. De afgelopen dagen was het dan ook zeer lastig inkopen doen. Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, houden wij scherp in de gaten wat hen bezighoudt en denken wij graag mee hoe wij ondernemers kunnen helpen. Daarom hebben wij dit weekend besloten onze openingstijden te verruimen”, aldus Jean-Pierre Bienfait, CEO van Makro Nederland.

Non-stop open

Voor het eerst in de historie zijn de vestigingen in Amsterdam en Delft in de nacht van 22 op 23 december en in de nacht van 23 op 24 december non-stop geopend. Makro constateert dat ondernemers alle zeilen aan het bijzetten zijn om hun klanten voor de feestdagen van dienst te zijn. Hierop aanhakend heeft Makro besloten haar twee grootste vestigingen daarom ook ‘s nachts non-stop open te stellen. Negen vestigingen van Makro zijn dagelijks tot middernacht open, de overige vestigingen sluiten om tien uur. Makro opent de deuren van alle vestigingen om zeven uur in de ochtend.

Bron: Distrifood
Publicatiedatum: