Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ineke Mastenbroek vertrekt bij Agrico

Per 1 januari 2011 zal Ineke Mastenbroek haar functie van algemeen directeur van Agrico neerleggen. Als eindverantwoordelijke heeft zij in overleg met de raad van beheer besloten de consequenties te aanvaarden van de commotie die ontstond na het besluit om de handelsactiviteiten in fritesaardappelen over te dragen aan Aviko Potato. Leden van de Coöperatie voelden zich in de besluitvorming te veel op afstand gezet. 

Ineke Mastenbroek stelt: “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier leiding gegeven aan Agrico. Ik heb de emotie, die het besluit om afscheid te nemen van de handelsactiviteiten in fritesaardappelen opriep bij leden en medewerkers, onderschat. Ik vertrek met pijn in het hart en wens Agrico, haar telers en medewerkers en haar netwerk alle goeds in de toekomst”.
 
Agrico betreurt de gang van zaken en respecteert het besluit van Ineke Mastenbroek. De raad van beheer heeft Jan van Hoogen benoemd tot waarnemend algemeen directeur. Ten aanzien van de toekomstige directievoering wordt een besluitvormingsproces op gang gezet, welke in 2011 een uitkomst zal hebben. 
Publicatiedatum: