Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eric Egberts

Terra Natura International benoemt nieuwe algemeen directeur

Terra Natura International B.V. maakt bekend dat Eric Egberts per 1 januari 2011 aantreedt als algemeen directeur. Deze benoeming sluit aan bij de ambitie van de aandeelhouders om TNI uit te laten groeien tot een toonaangevende internationale specialist op het gebied van 'salads'.

Het aantreden van een nieuwe algemeen directeur vloeit voort uit de wens om de continuïteit van het management binnen TNI voor de toekomst te waarborgen. Op deze manier wordt tevens de weg vrijgemaakt voor Frans van der Burg om naast zijn werkzaamheden voor TNI ook activiteiten te gaan ontwikkelen voor de Olympic Food Group. Cees den Hollander, ad interim directeur operationele zaken, zal zijn werkzaamheden per 31 december 2010 beëindigen.

Eric Egberts is 41 jaar, studeerde in 1993 af aan de Agrarische Hoge School in Den Bosch. Na zijn studie trad Eric in dienst bij Flora Holland als bemiddelaar. Hij verruilde Flora Holland voor een Chrysantenvermeerderaar waar hij als verkoper startte en uitgroeide tot verkoopleider. Sinds 2001 was Eric actief in de zadenbranche bij bedrijven als Ball Holland en De Ruiter Seeds B.V. Na de overname van laatstgenoemde door Monsanto heeft Eric zich met name bezig gehouden met de integratie van Marketing, Sales en Productdevelopment afdelingen van diverse Monsanto bedrijven, waaronder Seminis en Western Seed.

Gezien zijn brede achtergrond in de tuinbouwsector en zijn kennis op het gebied van marketing en sales past Eric uitstekend in het profiel van algemeen directeur TNI. De nieuwe directeur wordt tevens voorzitter van het management-team, dat mede zal bestaan uit Arno Verboom, verantwoordelijk voor product- en businessdevelopment, Rob Barkmeijer en Ton den Boer, verantwoordelijk voor Sales, en Frans van der Burg.

Samen met het gehele TNI-team van medewerkers zal de nieuwe algemeen directeur verder werken aan de strategie om van Terra Natura International dé spil te maken tussen het aanbod van de teler en de vraag van de binnen- en buitenlandse markten.

Publicatiedatum: