Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DJ's 3FM aan het biologische sap tijdens Serious Request

Ook dit jaar zullen de drie dj's van 3FM tijdens Serious Request zeven dagen lang geen vast voedsel eten. De dj's Giel Beelen, Gerard Ekdom en Coen Swijnenberg zullen in plaats daarvan slechts een paar keer per dag een groente- en/of fruitsapje krijgen.

Diƫtiste Nanne van den Nieuwendijk heeft een sapmenu samengesteld. Bijzonder is dat het menu voor deze editie van Serious Request dit jaar bestaat uit verse biologische groente en fruit, aangevuld met biologische groentesappen. De twee biologische supermarkten van Natuurwinkel Ekoplaza in Eindhoven doneren hiervoor alle verse groente en fruit en cateraar Daan Rutten van Voldaan Catering zal alle verse biologische groente en fruit tot sap maken en de drie dj's serveren.

"We hebben zelf actie ondernomen, en dit is dus goed uitgepakt", reageert Luuk Bogmans van Natuurwinkel Ekoplaza in Eindhoven.
Publicatiedatum: