Sweet Sensation genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award 2011

The Greenery is verheugd te kunnen melden dat de Sweet Sensation peer genomineerd is voor de Fruit Logistica Innovation Award (FLIA) 2011. De heerlijk friszoete peer is samen met tien andere innovatieve producten genomineerd uit meer dan 50 inzendingen wereldwijd. De winnaar zal tijdens de Fruit Logistica te Berlijn gekozen worden.De Fruit Logistica Innovation Award is een innovatieprijs die ieder jaar tijdens de Fruit Logistica vakbeurs in Berlijn uitgereikt wordt. De Fruit Logistica Innovation award wordt georganiseerd om nieuwe producten en diensten in de AGFsector impulsen te geven.

Een jury van experts uit de groothandel, de verpakkingssector, de agf-dienstenindustrie en de retail boordelen jaarlijks tientallen inzendingen uit heel de wereld. De FLIA heeft zich in de voorbije jaren ontwikkeld tot een enorm succes dat wereldwijd op media-aandacht kan rekenen. De tien beste innovaties worden gedurende de Fruit Logistica die plaatsvindt in Berlijn van 9 tot 11 februari aan de meer dan 50.000 bezoekers voorgesteld. Gedurende de eerste twee dagen kunnen bezoekers van de beurs dan stemmen op de belangrijkste innovatie van het jaar en kiezen zo de winnaar uit de 10 genomineerden. Die winnaar wordt tijdens de uitreikingceremonie op 11 februari gehuldigd.

De Sweet Sensation is een nieuwe rode premium peer die dit seizoen breed in de markt geïntroduceerd is. Ze onderscheidt zich niet alleen door haar rode blos maar ook door haar zoete en frisse smaak. De peer kan zowel geschild als ongeschild gegeten worden. Ze werd onder andere geïntroduceerd om jong volwassenen te stimuleren meer peren te eten. De Sweet Sensation is een clubvariëteit hetgeen betekent dat ze volgens een gesloten concept op de markt gebracht wordt. Enkel licentiehouders mogen de peer telen en vermarkten waardoor de volumes op een gecontroleerde manier op de markt gebracht worden. Daarnaast gelden er strikte en hoge eisen voor wat betreft kwaliteit en voedselveiligheid. De peer wordt wereldwijd geteeld en onder eenzelfde aantrekkelijk en uniform merk vermarkt: een verleidelijke kus.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.