Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elektriciteitskosten voor MKB makkelijker te vergelijken

Grootverbruikers (tot circa 500.000 kWh per jaar) kunnen via een eenvoudige module op de website www.anode.nl voortaan snel en nauwkeurig zien welke kosten er verbonden zijn aan hun elektriciteitsafname en deze vergelijken met de kosten van hun huidige energieleverancier.

Particulieren hebben sinds het vrijgeven van de elektriciteitsmarkt steeds meer mogelijkheden gekregen om hun elektriciteitskosten makkelijk te vergelijken via talloze websites. Voor de zakelijke markt is het heel wat minder makkelijk een snelle en nauwkeurige vergelijking te maken. Energiebedrijf Anode uit Barendrecht heeft daar sinds begin december 2010 verandering in gebracht.

Anode heeft bewust gekozen voor een eenvoudige en snelle methode. Directeur Eric van Teeffelen van Anode: "In het midden- en kleinbedrijf wordt dagelijks hard gewerkt. Tijd om het internet af te struinen ontbreekt simpelweg. Bovendien is het vrijwel onmogelijk een realistische prijsofferte te krijgen op basis van marktconforme prijzen. Deze ondernemers kunnen met hun huidige gebruiksgegevens in de hand via de nieuwe module op onze website binnen een minuut exact zien hoe het ervoor staat. Het is een module waarmee de ondernemer inzicht krijgt of de kosten, en die bevinden zich in dit segment toch tussen de 2.500 en 50.000 euro per jaar, redelijk genoemd mogen worden. De toegevoegde waarde is de eenvoud en de nauwkeurigheid van onze rekenmodule. De vergelijking gaat snel en het bedrag dat tevoorschijn komt is geen indicatie, maar het werkelijke factuurbedrag."

De module is te vinden op de website www.anode.nl. Kies voor ‘Bedrijven’ en vervolgens ‘Midzakelijk’. Daarna kan de berekening via ‘Voorbeeldberekening’ beginnen.Publicatiedatum: