Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bert Rustenburg: "Goede reacties op tomaten én verpakking"

Tijgertomaten verkoopsucces bij Rustenburg Groothandel

Tholen - Bert Rustenburg van de gelijknamige onderneming op de Amsterdamse groothandelsmarkt bracht een bezoek aan Spanje om afspraken te maken over de importprogramma's. Zo stuitte hij op een aflader die 'Tijgertomaten' verkocht. In Amsterdam zijn ze inmiddels een verkoophit."Toen ik de verpakking van deze tomaten zag, wist ik gelijk dat ik die wilde gaan verkopen. Hij trok gewoon de aandacht", zegt Bert. "Vorige week donderdag is de eerste vracht binnengekomen en we krijgen er goede reacties op. Zo hebben we heel wat klanten uit de Amsterdamse grachtengordel en die vinden de tijgertomaten geweldig."


Bert Rustenburg

"De aflader sprak me direct aan. Het bedrijf heeft een relatief jong management en heeft kwaliteit en innovatie in een hoog vaandel staan. Voor mij was de keuze snel gemaakt", zegt Bert. De importgroenten worden onder de merknaam 'Natural Gold' aan de man gebracht.Voor meer informatie:
Bert Rustenburg
Groothandel Rustenburg BV
Jan van Galenstraat 4 (Pier E3)
1051 KM Amsterdam
Tel: 020-6845865
Fax: 020-6865081