Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Management Buy-Out Bordex Packaging succesvol afgerond

Medio 2010 heeft Global Plastics besloten haar verpakkingsactiviteiten vanuit Apeldoorn te verzelfstandigen door een Management Buy-Out (MBO). Bert Hengeveld (foto), Managing Director Bordex Packaging neemt de aandelen over van Global Plastics International. Afgelopen week is de definitieve overeenkomst getekend, waarmee de verkoop is afgerond.

Begin 2010 is de weg ingezet om Bordex Packaging om te vormen tot een gezond en onafhankelijke aanbieder van verpakkingen en films voor de food industry. Met een duidelijke marktaanpak zijn we nu in staat snel en flexibel in te spelen op de (markt)ontwikkelingen, waardoor we onze klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden die tot in detail aansluiten op hun verpakkingsbehoefte, aldus Bert Hengeveld.

De MBO heeft verder geen gevolgen voor het unieke karakter van onze organisatie. De huidige afspraken en condities met Global Plastics International, onze productielocatie voor PVC film, blijven volledig intact. Dat geldt eveneens voor onze overige 'preferred suppliers'. Ook zij handhaven hun route-to-market exclusief via Bordex Packaging. Op die manier kunnen zij zich concentreren op hun productieproces en blijft Bordex de verbindende schakel tussen productie en klant.

Over Bordex Packaging

Bordex Packaging is een oplossingsgerichte makelaar in verpakkingsoplossingen. Bordex combineert de technische mogelijkheden van gerenommeerde producenten met de laatste ontwikkelingen en trends in verpakkingen. Het resultaat: veelzijdige, betrouwbare, innovatieve producten, met een uitstekende verwerkbaarheid en een gunstige prijsstelling. Daarmee maakt Bordex het verschil!

Voor meer informatie:
Bordex Packaging Nederland
Tel: +31 (0)55 599 65 00
www.bordexpackaging.comv
Publicatiedatum: