Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sneller implementeren, rolgebaseerde omgevingen en overzichtelijke business intelligence

Schouw Informatisering presenteert drie releases

ERP-specialist voor de voedingsmiddelindustrie Schouw Informatisering pakt flink uit in december met de oplevering van drie releases. Zo is de beschikbaarheid van de Role Tailored Client (RTC) voor Dynamics NAV® en food-specifieke add-on SI Foodware® gelanceerd. Net als de Business Intelligence oplossing Food Management Dashboard. Daarnaast is de nieuwe implementatie methodiek SI FoodFit® gepresenteerd.

Role Tailored Client: ERP bedienen vanuit een rolgebaseerde omgeving

De RTC is een nieuwe manier van ERP bedienen die uitgaat van een rolgebaseerde omgeving. Dat betekent dat het systeem voor elke functie binnen uw bedrijf een rol beschikbaar heeft. Dit geeft de mogelijkheid om alleen die informatie te tonen aan de medewerker die nodig is om de dagelijkse werkzaamheden snel en efficiënt uit te kunnen voeren. Dynamics NAV biedt een standaard set aan rollen (zoals verkoopmanager, verkoopmedewerker, magazijnmedewerker, etc). Schouw Informatisering heeft deze rollen verder uitgebreid met food-specifieke functionaliteiten (zoals klantklachten bij de rol verkoopmedewerker). Ook zijn een aantal nieuwe rollen toegevoegd speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie (zoals kwaliteitsmanager).

Inzicht in bedrijfsprocessen met het Food Management Dashboard

Business Intelligence werd door Schouw Informatisering reeds aangeboden, maar is nu doorontwikkeld tot het Food Management Dashboard. Dit stelt u in staat om beslissingen te nemen op basis van de informatie die voor alle processen binnen uw organisatie worden vastgelegd. Het Food Management Dashboard maakt deze informatie inzichtelijk door middel van heldere rapportages die weergeven welke processen goed verlopen en welke aandacht verdienen. Schouw Informatisering heeft een set standaard KPI’s en rapportages specifiek voor de voedingsmiddelindustrie ontwikkeld. Deze vallen bij bijna al onze klanten toe te passen. Ze resulteren in verbeterde controle van de bedrijfsprocessen, het vermijden van risico’s en kostenbesparingen.

Betere en snellere ERP implementaties: SI FoodFit

SI FoodFit is een methode met bijbehorende tools die de kwaliteit van ERP implementatietrajecten bij klanten sterk verbetert. In veel gevallen wordt de duur van het traject met 50% verkort. De ervaring van Schouw Informatisering met implementaties bij ruim 100 voedingsmiddelenbedrijven is vastgelegd in een standaard implementatiemethodiek. Deze ervaring maakt het mogelijk het voedingsmiddelenbedrijf te classificeren in een bedrijfstype. Voor elk bedrijfstype zijn een standaard methodiek en tools samengesteld. Zo wordt de duur van een ERP implementatie sterk verkort, zonder in te leveren op kwaliteit. De kwaliteit wordt juist sterk verbeterd dankzij het overzichtelijk werken aan de hand van zes gedefinieerde fasen, die elk resulteren in tastbare opleveringen. Zo weet men altijd precies waar ze staan en wat ze te wachten staat.

Wilt u meer weten over deze ontwikkelingen? Kijk dan op www.schouw.org of neem contact op via [email protected].
Publicatiedatum: