Nieuwe aankomst Egyptische sinaasappelen in Royal FreshEind volgende week komen de eerste Egyptische sinaasappelen aan in het bekende merk Royal Fresh. "We verwachten een sterk sinaasappelen seizoen, met name in de dikke maten. We verwachten minder kleine maten", aldus Jeroen Knikkink. De aankomst is voor de dikke maten in Open Top en voor de kleinere maten in Telescoop dozen. Door het eigen team in Egypte kunnen we beter inspelen op de behoefte van onze klanten. Door dit in eigen beheer te doen hebben volledige controle over kwaliteit en leveringen.Hierdoor is Solfruit in staat om zeer specifieke orders aan haar klanten te kunnen leveren. Tevens kan zij hierdoor een constante stroom van een hoog volume leveren. We blijven in de markt met sinaasappelen vanaf het begin tot het einde van het seizoen in de markt.

De kleur is goed Orange en de brix is circa 14%. We beginnen nu de variëteit Navel en zullen doorgaan met Valencia later in het seizoen.

Voor meer informatie:
Solfruit International
Jeroen Knikkink
sales@solfruit.nl
Tel: +31 180 693500
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.