Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe aankomst Egyptische sinaasappelen in Royal Fresh



Eind volgende week komen de eerste Egyptische sinaasappelen aan in het bekende merk Royal Fresh. "We verwachten een sterk sinaasappelen seizoen, met name in de dikke maten. We verwachten minder kleine maten", aldus Jeroen Knikkink. De aankomst is voor de dikke maten in Open Top en voor de kleinere maten in Telescoop dozen. Door het eigen team in Egypte kunnen we beter inspelen op de behoefte van onze klanten. Door dit in eigen beheer te doen hebben volledige controle over kwaliteit en leveringen.



Hierdoor is Solfruit in staat om zeer specifieke orders aan haar klanten te kunnen leveren. Tevens kan zij hierdoor een constante stroom van een hoog volume leveren. We blijven in de markt met sinaasappelen vanaf het begin tot het einde van het seizoen in de markt.

De kleur is goed Orange en de brix is circa 14%. We beginnen nu de variƫteit Navel en zullen doorgaan met Valencia later in het seizoen.

Voor meer informatie:
Solfruit International
Jeroen Knikkink
sales@solfruit.nl
Tel: +31 180 693500



Publicatiedatum: