Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Innovatief en veelzijdig zachtfruitconcept"

Sofruity introduceert Sofruity Travelfruit

Sofruity, het innovatieve en veelzijdige zachtfruitconcept dat staat voor fruitig genieten van zachtfruit, introduceert begin februari Sofruity Travelfruit. Sofruity Travelfruit is 60 gram gedroogd zachtfruit en geeft door de frisse, fruitige en zoete smaak een totaal nieuwe beleving aan het eten van fruit.

Sofruity Travelfruit is 100% fruit. Dat maakt het een verantwoord tussendoortje dat je lekker laat genieten. In de auto, op het werk, op school of gewoon even tussendoor.

Het zachtfruitconcept is ontwikkeld vanuit de toenemende vraag naar gezonde, lekkere en gemakkelijke producten voor onderweg en is hierdoor voor de out of home markt een welkome aanvulling op het assortiment met een sterke marge. Tijdens de introductie wordt Sofruity travelfruit als toonbankdisplay geleverd met daarin 3 varianten; blauwe bessen, kersen en cranberry's. Met deze fruitsnack wil Sofruity de consument verwennen met al het heerlijks dat zachtfruit te bieden heeft.Sofruity is een initiatief van Blueberry World, een onderneming die vanuit passie en sterke betrokkenheid bezig is met de productie en verwerking van zachtfruit. Blueberry World is al jaren een begrip in de Nederlandse zachtfruitmarkt en werkt nauw samen met hoofdzakelijk Nederlandse zachtfruittelers. Hiermee vormt Blueberry World een belangrijke schakel tussen teler en de markt. Vanuit de passie voor zachtfruit is Blueberry World continue op zoek naar innovatie en vernieuwing.

Voor meer informatie over Sofruity kunt u terecht op www.sofruity.nl
Publicatiedatum: