Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Joost Arkink (Tuinbouw Vakbeurs): "Van samenwerking nog geen sprake"

Volgend jaar twee tuinbouwbeurzen in Venlo/Venray?

Tholen - Beursorganisator Ramon Schlepers ging er vorige week vanuit dat de Tuinbouw Relatiedagen in Venray een jaarlijks terugkerend evenement worden. Als er niks verandert, betekent dit dat de beurs in 2011 gelijktijdig wordt gehouden met de Tuinbouw Vakbeurs op het ZON-terrein in Grubbenvorst. "Want wij organiseren de Tuinbouw Vakbeurs al zolang als we in Venlo zitten en gaan niet zomaar plaatsmaken voor de Evenementenhallen", zegt Beursmanager Joost Arkink van Expo Management.

Voor volgend jaar staat de Tuinbouw Vakbeurs op 7, 8 en 9 december 2011 op de agenda op Fresh Park Venlo. "Het zou natuurlijk zonde zijn als er twee beurzen tegelijkertijd worden gehouden. Het ZON-tuinbouwgebied is te klein voor twee beurzen en je krijgt dan drie verliezende partijen: de twee beursorganisaties en de bezoekers", zegt de beursmanager. Op de vraag of de partijen samenwerking zullen zoeken, antwoordt Arkink: "Zeg nooit, nooit. Maar voorlopig is er geen sprake van."

De Tuinbouw Vakbeurs trok vorig jaar 15.000 bezoekers (2007: 16.500) en had 210 standhouders. De Tuinbouw Relatiedagen in de Evenementenhallen van Venray debuteerde vorige week met 150 standhouders en 5.626 bezoekers. Beide beurzen richten zich op de tuinbouw in de breedste zin van het woord.