Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"ook wekelijkse aankomsten Iraanse dadels en Berkane-clementines"

Turkse import draait bij Lukassen op volle toerenTholen - Lukassen AGF uit Nieuwegein zit volop in het importseizoen. Zo ontvangt de groothandel wekelijks dadels uit Iran binnen onder het merk 'Lucky'. Dadels zijn door de jaren heen een belangrijk product geworden voor Lukassen. De importvolumes zijn elk jaar toegenomen. De dadels worden per 12x650 gram verpakt en verhandeld bij groothandels en supermarkten in onder andere Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Duitsland, Engeland en de Scandinavische landen. De dadels zijn gekeurd door Groen Agro Control.Daarnaast ontvangt Lukassen wekelijks clementines uit de Berkane-streek. "Dat zijn echt lekkere mandarijnen, die zich in smaak onderscheiden", zegt Jerry Lukassen. Ook de Turkse import draait op volle toeren. "We krijgen wekelijks trostomaten, vleestomaten, mini-komkommers, witte courgettes, kweeperen, carliston- en sivri-pepers binnen. En dat is nog maar een greep uit ons assortiment!"Voor meer informatie:
Jerry Lukassen
Lukassen
Laagraven 11-13
3439 LG Nieuwegein
Tel.: (030) 288 55 57
Fax: (030) 289 12 02
www.lukassenagf.nlDaarnaast ontvangt Lukassen wekelijks containers met dulcissima-ananas uit Costa Rica. De ananas is rain forest gold gecertificeerd.