Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spanje: FSV kiest voor langere houdbaarheid met Hefestus-machine

Frutos Secos de la Vega is een toonaangevende Spaanse producent van noten en gedroogde vruchten. FSV heeft nieuwe verpakkingsmachines aangeschaft bij Hefestus voor het inpakken van gedroogde abrikozen. De verpakkingsmachines van Hefestus zorgen voor kostenverlagingen en verlengen de houdbaarheid van de noten en het gedroogde fruit. De machine is gebaseerd op gepatenteerde technologie verpakking Hefestus 'SLB ™ - "Houdbaarheid Booster".

Noten en gedroogd fruit zouden een veel grotere houdbaarheid hebben dan verse vruchten, maar ook zij hebben na een tijdje last van bederf. Het stimuleren van de houdbaarheid kan resulteren in een hoger rendement en klanttevredenheid. Door de geavanceerde technologie van Hefestus wordt de houdbaarheid van de producten verbeterd. FSV verwacht hierdoor de omzet te vergroten binnen Spanje en heel Europa.

Contact:
Hefestus Ltd.
Ron Golan
Sales Director
Tel: 972 4 6271835
Fax: 972 4 6271876
[email protected]
www.hefestus-slb.com

Publicatiedatum: