Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Raspberry Maxx zoekt vrienden

Wie lekker en bewust eet, de markt een beetje volgt en oog heeft voor het wel en wee van producenten en producten weet het wel: menig teler heeft grote moeite het hoofd boven water te houden. Meestal heeft dat bovendien niets met de kwaliteit van hun product te maken – integendeel, het lijkt wel of het voor telers moeilijker wordt naarmate het product beter is. Zulke telers zijn ook bewuste eters en genieters, maar daarnaast harde werkers die veel passie en respect voor hun product hebben.Moeten we onze voedselvoorziening dan maar overlaten aan de genade van de cententellers en massaproducenten? Als jij daar net als wij ook niet aan moet denken, willen we nu jou steun vragen.

Overweeg voor jezelf eens het volgende;

Is het je 25 euro waard om
 1. Op korte termijn bij te dragen aan het voortbestaan van een bedrijf wat je waardeert en te kunnen blijven genieten van zijn producten?
 2. Op lange termijn bij te dragen aan en deel uit te maken van de verandering die je zelf wilt zien in de kwaliteit van ons voedsel en de beleving ervan?
 3. Als consument het heft zelf in handen te nemen en te transformeren tot consumens - met andere woorden, door je steun de door jou gewenste maatschappelijke ontwikkeling te beleven en te zijn?
 4. Perspectief te helpen bieden aan andere kleinere bedrijven die vaak met de mooiste producten op de markt komen?
 5. Samen met ons een gemeenschap te vormen die contacten onderhoudt, ontmoetingen heeft en samen van de mooie dingen van het leven geniet?

Als je op deze vragen "ja" hebt geantwoord, dan is het Raspberry-Maxx Prepaid Pakket iets voor jou. Dit pakket, dat een waarde vertegenwoordigt van 30,00 euro, kun je nu kopen voor 25,00 euro. Je verdient dus al meteen 5,00 euro.

Het Raspberry-maxx Prepaid pakket bestaat uit:
 • 500 gram Raspberry-Maxx verse frambozen
 • Grote pot vers gemaakte Raspberry-Maxx frambozenjam
 • Flesje frisse Raspberry-Maxx frambozendressing voor uw salade
 • Flesje Raspberry-Maxx frambozenazijn voor uw eigengemaakte dressing
 • Potje van de reeds bekende pittig zoete Raspberry-Maxx frambozenmosterd

Je kunt het Raspberry-Maxx Prepaid Pakket op een aantal vooraf door ons opgegeven dagen in het frambozenseizoen afhalen op onze frambozenkwekerij. Ook word je dan getrakteerd op koffie met iets frambozenlekkers en een rondleiding over de kwekerij door Carlo. Woon je ver bij Meijel vandaan, dan is het ook mogelijk het Raspberry-Maxx Prepaid Prepaid pakket opgestuurd te krijgen of op vooraf
afgesproken zaterdagen op te halen op de Nieuwmarkt in Amsterdam.

Aanmelden?

Dan kan met een mailtje naar [email protected] Vermeld in je mail
 • Naam, adres en telefoonnummer
 • Afhalen in Meijel, in Amsterdam of opsturen
 • Gewenst aantal pakketten

Wij laten je per omgaande weten naar welk bankrekeningnummer je het bedrag voor de door jou bestelde pakketten kunt overmaken. Vervolgens ontvang je van ons een mooi vormgegeven kaart waarmee je deel uitmaakt van de Club Vrienden van Raspberry-Maxx.
Publicatiedatum: