Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eddy Kreukniet en Simon Reedijk

Start Exsa EuropeExsa Europe b.v. is ontstaan vanuit de steeds sterker wordende behoefte de handelsketen zo kort mogelijk te maken maar dit zonder verlies van kennis en ervaring.

De kracht van onze organisatie bestaat uit de participatie van diverse telers(organisaties) in het marketingbedrijf waardoor een krachtige, kostenvriendelijke en klachtgerichte organisatie is ontstaan. Openheid, kennisdeling en samen sterk zijn de belangrijkste ingrediënten waardoor de mix is ontstaan van een absolute specialist op het gebied van druiven en citrus (en een beperkt aantal aanverwante producten).

Naast de Zuid-Afrikaanse telers van EXSA, met een jarenlang bewezen track-record op gebied van druiven maar zeker ook op gebied van citrus zijn ook telers vanuit Egypte, Brazilië en Griekenland zeer nauw bij de organisatie betrokken. Hierdoor ontstaat het concept dat de klanten jaarrond direct met de bron werken.
Door het delen van kennis op gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en op operationeel vlak ontstaat er een nog hoger maar vooral homogener kwaliteitsniveau. Dit komt naar voren op gebied van smaak, milieuvriendelijke, bewuste teelt, continuïteit en leidt tot gezonde resultaten voor alle betrokkenen in de keten.Onze organisatie is in staat om de producten in de klantgewenste verpakking en op de juiste plaats en tijd te leveren. Dit wordt gerealiseerd door te werken met diverse specialisten op dit gebied.


Eerste Zuid-Afrikaanse druiven:

De eerste druiven van EXSA zijn inmiddels gearriveerd en van prima kwaliteit. De eerste druiven komen vanuit Mapupalanga en de Oranje Rivier. Komende weken zijn er wekelijkse binnenkomsten vanuit alle toonaangevende productiegebieden. Exsa heeft alle moderne rassen en verpakkingen in haar assortiment. 

Graag nodigen wij u uit om verder met ons kennis te maken.

Contactgegevens:
Eddy Kreukniet Simon Reedijk Algemeen:
+31 88 735 0003 +31 88 735 0002 + 31 88 735 0000
+31 620 25 78 11 +31 623 59 87 05
www.exsaeurope.com
Publicatiedatum: