Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Verhoging efficiëntie van logistieke processen"

REWE bouwt nieuw dc

REWE is bezig met het optimaliseren van zijn logistieke
netwerk. REWE is met een omzet van ruim 12 miljard euro één van de grootste supermarktketens in Duitsland. De plannen zijn om een nieuw dc in Oranienburg te bouwen.

In augustus 2011 zal de bouw worden afgerond. De afmetingen zijn 52.500 m2, met een waarde van 60 miljoen euro. Vanaf oktober 2010 zullen ongeveer 325 medewerkers in Oranienburg ervoor zorgen dat de REWE-winkels worden bevoorraad met zo'n 12.000 producten. 100 vrachtwagens leveren 6 dagen per week vers vlees, groenten en fruit en diverse andere producten.

Met het nieuwe gebouw in Oranienburg wil REWE de efficiëntie van de logistieke processen verhogen, volgens de logistiek manager. Door de extra capaciteit kunnen de kosten verlaagd worden en kan er beter worden samengewerkt tussen de verschillende dc's.

De REWE Group heeft een omzet van ruim 50 miljard en 330.000 werknemers en is één van de toonaangevende bedrijven in de retail- en toerismemarkt in Duitsland en Europa.

Bron: Gabot.de