Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bas van Walderveen: "Ik hoop op een groter volume dan vorig jaar"

Maandag eerste Spaanse bospeen en bloemkool bij Van Walderveen

Tholen - Maandag arriveert bij Van Walderveen in Nieuwegein de eerste vrachtwagen met Spaanse bloemkool en Spaanse bospeen. De Spaanse bospeen wordt verpakt onder het merk Fresh Quality. DeSpaanse bloemkool wordt verpakt onder het vertrouwde labelBuenavista. De firma Van Walderveen heeft voor de bloemkool al jarenlang een vruchtbare samenwerking met La Pequeña Holanda, die exclusief voor hen teelt op een areaal van 270 hectare.



"De Hollandse seizoenen lopen door de vorst ten einde, dus ik ben positief gestemd over het nieuwe Spaanse seizoen", zegt Bas van Walderveen. "De kwaliteit van de bloemkool is super, de kleur is witter dan wit." In tegenstelling tot de andere Hollandse bloemkoolimporteurs, haalt Van Walderveen de bloemkool uit de omgeving van Sevilla.



Van Walderveen hoopt een groter volume bloemkool te importeren dan vorig jaar, toen door de langdurige regenval een groot deel van de oogst verloren ging. "Maar als er geen gekke dingen gebeuren, zijn de vooruitzichten positief", zegt Bas. Zowel het bospeen- als bloemkoolareaal is gelijk aan vorig jaar.



Voor meer informatie:
Bas van Walderveen
Van Walderveen
Laagraven 17-19
3439 LG Nieuwegein
Tel: 030-2848058 of 030 2886685
Fax: 030 2848054
E-mail
www.walderveen.nl