Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaarten Kromme Jongens Reünie per 1 januari 2011 duurder

Per 1 januari 2011 zullen de kaarten voor het festival Kromme Jongens, de Reünie helaas € 3,00 duurder worden. De verhoging naar € 28 is een gevolg van het kabinetsbesluit om de BTW van 6 naar 19 procent te verhogen. De Kromme Jongens zelf en de organisatie Experiёnce Express betreuren deze verhoging en roepen daarom op, als je toch van plan bent te komen, om dit jaar nog kaarten te kopen. Ga dus snel naar de verkoopadressen of naar internet (www.krommejongendereunie.nl) om je kaarten te kopen en bespaar 13 % BTW!
 
De kaartverkoop loopt voorspoedig. Het optreden van zaterdag (18 juni 2011) is al voor 80 procent volgeboekt, maar ook het optreden van vrijdag loopt voorspoedig. Veel bedrijven hebben het idee om de kaarten straks in de kerstpakketten te doen en ook particulieren vinden het een leuk geschenk in de decembermaand.
 
Ook de voorverkoop van het CD-Boek loopt voorspoedig. Inmiddels hebben meer dan 100 fans 'vooringetekend' via de webshop op www.krommejongens.com zodat hun naam zal worden weergegeven in dit CD-Boek, dat in april zal uitkomen. Het 'adopteren' van beschrijvingen en achtergronden van nieuwe en oude Kromme Jongens liedjes is ook een leuke mogelijkheid voor bedrijven. Tot nu toe zijn een tiental nummers opgedragen aan bedrijven die iets hebben met een bepaald liedje.
Publicatiedatum: