Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veelzijdige productlift scoort met scherp tarief

Succesvolle Prorunner mk5 op LogiMAT in Stuttgart

De succesvolle Prorunner mk5 productlift is van 8 tot en met 10 februari nu ook ‘live’ in werking te zien tijdens de LogiMAT in Stuttgart. Sinds de introductie van de jongste versie van de Prorunner mk5 vindt deze productlift van Nedpack gretig aftrek in heel Europa en zelfs daarbuiten. Reden daarvoor is de opvallende combinatie van veelzijdigheid, duurzaamheid en zeer scherpe tariefstelling.

Met de Prorunner mk5 beschikt Nedpack over een sublieme oplossing voor een hiaat in het bestaande aanbod van productliften. Deze Prorunner mk5 biedt namelijk ongekende mogelijkheden voor het op juiste hoogte brengen van een brede range producten met voor de logistieke sector een bijkomend voordeel dat deze goederenlift tevens als verticaal sorteersysteem gebruikt kan worden. Dit biedt uitzonderlijke mogelijkheden, er kan namelijk over meerdere verdiepingen of niveaus product worden ingenomen of afgevoerd met behoud van het beperkte vloeroppervlak dat standaard benodigd is.

Nog nooit was het flexibel af- en aanvoeren van producten zo eenvoudig en vooral ook betaalbaar. Voor een vanaf prijs van slechts € 6.750,- voor een standaard uitvoering levert Nedpack deze onderhoudsvriendelijke en doordachte productlift, inclusief aan- en afvoerbaan en veilige afscherming. Bedrijven uit verschillende branches in heel Europa – van Zweden tot Spanje en van Ierland tot Turkije – maken inmiddels met volle tevredenheid gebruik van de productlift. Van 8 tot en met 10 februari kunnen de bezoekers aan de LogiMAT nu met eigen ogen zien wat de mogelijkheden en voordelen zijn van de Prorunner mk5 van Nedpack.

Compact en flexibel

De Prorunner mk5 biedt voor de prijs van een discontinu transporteur de snelheid en capaciteit van een continu productlift. De capaciteit van de Prorunner mk5 bedraagt 3.000 producten per uur. Daarbij is de Prorunner mk5 zeer compact en ongekend flexibel. In tegenstelling tot andere continu productliften kan de Prorunner mk5 zonder aanvullende voorzieningen producten in drie richtingen ontvangen en afvoeren.

De Prorunner mk5 is bovendien opvallend veelzijdig en veilig. Of het nu gaat om dozen, kratten, trays of zakgoed: deze fraai vorm gegeven productlift brengt ze allemaal en zonder kritische productovergangen naar elk gewenst niveau. Het product wordt altijd horizontaal getransporteerd, waardoor productvervorming uitgesloten is. Daarbij is één liftsysteem zowel bruikbaar voor de opwaartse als de neergaande productstroom. De Prorunner mk5 is zelfs geschikt als verticale sorter door op meerdere niveaus in- of uit te voeren.

Duurzaam

Dankzij een minimaal aantal bewegende delen en een gesloten aandrijving is de Prorunner mk5 erg duurzaam. Ook zorgt het gekozen aandrijfsysteem voor minder wrijving, waardoor het energieverbruik aanzienlijk is verlaagd. Doordat het systeem zichzelf in evenwicht houdt, hoeft de motor alleen de last en niet ook de lastdrager voort te stuwen. Daardoor kan met een laag motorvermogen worden gewerkt, wat resulteert in een forse besparing in energieverbruik ten opzichte van andere liftsystemen.

Het transporteren van een slecht of beschadigd product heeft geen invloed op de werking van het liftsysteem. Verder worden de producten buiten de aandrijving gedragen waardoor productvervuiling is uitgesloten. De modulaire opbouw maakt hem tevens zeer flexibel en gemakkelijk integreerbaar. Mede om deze redenen worden de Prorunner-liften van Nedpack door veel OEM’s, systeemintegrators en fabrikanten van transportsystemen toegepast. Nedpack verticaal transporteurs zijn ook verkrijgbaar in RVS-uitvoering.

Publicatiedatum: