Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ramon Schlepers: "Door aankoop hal nieuwe troef in handen"

Tuinbouw Relatiedagen Venray debuteert met 150 exposanten

Tholen - De eerste editie van de Tuinbouw Relatiedagen in Venray, gaat volgende week van start. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks evenement wordt. Ook deze beurs zal gaan lopen onder het welbekende concept van Van der Most. De beursorganisatie heeft in Venray de beurshallen gekocht. Met de hallen in Gorinchem en Hardenberg was hun beursaanbod al mooi gespreid over het land.

"Uit de enquĂȘtes bleek echter wel dat voor verschillende beurzen, waaronder de Tuinbouw Relatiebeurs, er nog niet veel mensen uit Limburg en Duitsland de moeite namen om naar Gorinchem af te reizen. De toegevoegde waarde van die reis om daar naar een beurs te gaan, wordt nog door te weinig mensen gezien", zegt de organisator van de Tuinbouwrelatiedagen, Ramon Schlepers. "Met de aankoop van deze hallen heeft de organisatie nu een troef in handen."

Dat blijkt nu ook wel; in dit eerste jaar hebben zich 150 standhouders aangemeld. "Met dit aantal standhouders is voor het eerste jaar de doelstelling gehaald", zegt Ramon tevreden. De beurs richt zich op zowel vollegrondsgroenteteelt als kasgroenteteelt. Omdat er zoveel animo is voor stand, is er bij Ramon Schlepers optimisme te bespeuren over de bezoekersaantallen. "We zijn niet bang dat er problemen zijn de parkeerruimte. Er zijn grote parkeerplaatsen. In deze hallen zijn al eerder beurzen georganiseerd en het parkeren was nooit een probleem."

Het gonst al van de bedrijvigheid in de beurshallen. De mensen van de Evenementenhallen uit Gorinchem en Hardenberg zijn hard bezig met het leggen van de vloerbedekking en de opbouw van de stands. Ramon heeft zin in volgende week. Nu worden er de laatste puntjes op de i gezet voor de beurs in Venray. Daarnaast is hij al volop bezig met de beurzen in Hardenberg en Gorinchem.

Klik hier voor de exposantenlijst