Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oprichting Stichting FrEsride een feit

De oprichting van de Stichting FrEsride is sinds een week een feit. De Stichting is in het leven geroepen om de diverse activiteiten van de FrEsride rond inzameling van gelden voor KWF Kankerbestrijding bestuurlijk en financieel in goede banen te leiden. Notaris Richard Verbeek van Westland Partners heeft de oprichting van de stichting vorm gegeven. Vanwege de goede doelen waarvoor de stichting zich in de toekomst verder wil inzetten, gebeurde dit belangeloos.FrEsride is een initiatief van FrEsteem en dit jaar reed een groep van 40 fietsers 225 km richting Venlo waar de start van de Ride for the Roses plaatsvond op 5 september. De opbrengsten van deze rit, samengevoegd met deelname van een 120 deelnemers groot FrEsteem team op 5 september aan de Ride for the Roses zelf bracht ruim € 40.000 op.

Afgelopen weekend hield FrEsride samen met Greenpack een heuse benefietveiling, eveneens om geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Deze bracht eveneens meer € 70.000 op. En er zijn plannen om in de toekomst meer initiatieven te ontplooien onder de noemer van FrEsride. Dit maakt de oprichting van een stichting met professioneel bestuur noodzakelijk. Vooralsnog is Ton den Boer voorzitter van de stichting FrEsride, die is gevestigd in Maasdijk.

De bedrijven FrEsteem, Terra Natura International, Greenpack en Olympic Fruit zijn de hoofdsponsoren die vanaf de start de FrEsride steunen. Ook tal van bedrijven hebben dit jaar de FrEsride gesteund door voor € 250 een prachtige doos groenten te kopen voor de medewerkers. Doel van de sponsoring is naast fondswerving ook om te onderstrepen dat gezonde voeding – waaronder groenten en fruit – essentieel zijn in de strijd tegen kanker.

Publicatiedatum: