Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Politici en AGF'ers ontmoeten elkaar tijdens Glazen Tafel on tourTholen - Op de plaats waar premier Mark Rutte vanmiddag zijn wekelijkse persconferentie houdt, konden de politici gisteravond kennismaken met ondernemers en belangenbehartigers uit de groenten- en fruitsector. Verschillende Tweede Kamerleden maakten daar dan ook gebruik van tijdens het walking diner ‘De Glazen Tafel on tour’, dat georganiseerd werd door Frugi Venta en DPA. De aanwezigen konden genieten van de mooie producten die onder Nederlands glas en in de vollegrond groeien. Rijk Zwaan, Koppert Cress en Dutch Specials waren aanwezig om uitleg te geven bij de producten.


Marcel Barten toont de gemakssla van Rijk Zwaan

Willem Baljeu kwam uiteraard nog even terug op het eerder die middag gepresenteerde actieplan om te komen tot een gezonde glasgroentesector. "Laten we vooral gezamenlijk de schouders eronder zetten. Anders gaat het eerdere manifesten overeind houden en dat is nou net niet de bedoeling!" Namens de Tweede Kamerleden voerde CDA'er Ger Koopmans het woord. Hij noemde het goed om de sector te spreken. "Als men elkaar kent, helpt dat om zaken aan de orde te krijgen." Koopmans beloofde de actiepunten en aanbevelingen uit het manifest die de overheid aangaan, mee te nemen in het publieke debat.Klik hier om de fotoreportage te bekijken