Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JASA levert twee NEWTEC weeglijnen bij Quickly Bestsellers

Aardappelverwerker Quickly bestsellers uit Hedel heeft ook dit jaar de productie capaciteit van de kant en klare aardappelproducten weer uitgebreid met 2 nieuwe NEWTEC weeglijnen van JASA uit Alkmaar.

De samenwerking tussen JASA en Quickly begon bijna 10 jaar geleden met de levering van de eerste NEWTEC 2009PCB weger. Deze 1e weger is nog steeds volop in gebruik en is ondertussen uitgebreid naar 8 NEWTEC weeglijnen geleverd door Jasa.

Vooral de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van de machines was van doorslaggevend belang bij de keuze voor de nieuwe verpakkingslijnen, aldus Dirk Jan de Bruin van de technische dienst van Quickly. Daarnaast levert JASA prima service met deskundige monteurs en een 24-uurs servicelijn. De beslissing om opnieuw voor JASA te kiezen was daarom snel gemaakt.JASA is een bekende naam voor het wegen en verpakken van aardappelen, groente en fruit. Met de eigen verticale verpakkingsmachines en de NEWTEC lineaire wegers hebben ze in 25 jaar een goede naam opgebouwd. Dankzij de samenwerking met verschillende andere producenten in binnen- en buitenland en de eigen ontwerp en engineering afdeling zijn zij in staat voor de meeste AGF producten een passende weeg- of verpakkingsoplossing te bieden.

Meer informatie met betrekking tot de wegers en verpakkers van JASA is verkrijgbaar via of per telefoon: 072-5612700

Voor meer informatie:
JASA
Hazenkoog 14-16
1822 BS Alkmaar
Tel: +31 (0)72 561 27 00
Fax: +31 (0)72 562 54 07
[email protected]
www.jasa.nl


Publicatiedatum: