Nieuw aardbeienrecord op veiling CLTV Zundert

Tholen - Gisteren werd de acht miljoenste kilo aardbeien aangevoerd op veiling CLTV Zundert. "Dit is voor ons een mijlpaal. Niet eerder werden er zoveel aardbeien in een jaar aangevoerd", aldus Ralph Bogers. De gelukkig teler, die woensdag de acht miljoenste kilo bracht, was Michel de Meijer uit Zundert. Hij mocht een aardbeientaart in ontvangst nemen.
 
CLTV Zundert werkt samen met Veiling Hoogstraten, waar dit jaar ook een record van wellicht 26 miljoen kilo behaald wordt.De aardbeienmarkt loopt op het moment prima. CLTV Zundert heeft nog tot de kerstperiode aardbeien uit de kas beschikbaar. "De grote aanvoer is nu ook wel voorbij", laat Ralph weten. Hij vertelt dat er voldoende vraag is en dat resulteert, op dit moment, in prima prijzen. "Er zijn nu vrijwel alleen aardbeien uit Nederland en België op de markt en ondanks dat de prijzen wisselend zijn, zijn ze de laatste week goed."

Voor meer informatie:
CLTV Zundert
Ralph Bogers
Molenstraat 155
4881 GD Zundert
Tel: 076-5972241
Fax: 076-5972053
www.cltvzundert.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.