Verhuizing ERP op ABC Westland terrein

Op 1 januari verhuist Europe Retail Packing b.v. van hun huidige locatie op het ABC Westland terrein, naar een geheel vernieuwd pand op het zelfde bedrijventerrein.
Op dit moment wordt hard gewerkt om de nieuwe halruimte van 5.000m2 en de 700m2 kantoorruimte op tijd af te krijgen. De moderne kantoorruimte wordt gerealiseerd in en naast de voormalige afmijnzaal van het bedrijventerrein en is voorzien van een aparte parkeergelegenheid.Europe Retail Packing is een gespecialiseerd verpakkingsbedrijf voor groenten en fruit. Het bedrijf is in 2000 gestart met enkele verpakkingsmachines, maar is ondertussen uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op het gebied van verpakken van groenten en fruit. ERP heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in flowpack, foodtainer, seal, netlon en ompak van de meest uiteenlopende producten. Naast het verpakken zijn ze ook sterk in het vermarkten van producten zoals o.a. paprika, trostomaten , verse kruiden en slasoorten.

Het personeelsbestand bestaat op dit moment uit ongeveer 20 vaste medewerkers en ERP beschikt ook over een grote groep regelmatig terugkerende uitzendkrachten, die de kwaliteit van de verpakkingen en de inhoud kunnen waarborgen. De revitalisatie van deze bedrijfshal en het bijbehorende kantoor wordt in opdracht van ABC Westland Beheer C.V. uitgevoerd en sluit aan bij het beleid van het ABC Westland om het terrein te verduurzamen en bestaande bedrijfspanden te revitaliseren of te herbouwen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.