Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spruiten en appelen veelvuldig in de aanbieding in week 46

In week 46 zijn er 7 supermarktformules die spruiten in de aanbieding hebben. Het prijsverschil tussen de meest en minst voordelige aanbieding is € 0,89 per kg spruiten. Verder zijn er acties met hutspot, roerbakgroenten en ijsbergsla. Bij vers fruit zijn er 8 formules die appels voordelig in de schappen hebben liggen. Twee formules hebben diverse soorten in de aanbieding, 3 formules Rubens en de overige hebben Kanzi, Jonagold of Pink Lady in de aanbieding. Daarnaast zijn er acties met sinaasappelen, zowel hand als pers, mandarijnen en peren.

Bijgevoegd een overzicht met de supermarktaanbiedingen van verse groenten en fruit in Nederland van week 46. Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Dit wordt samengesteld op basis van de actiefolders die op internet worden geplaatst.Publicatiedatum: