Christiaens Agro Systems toont vier noviteiten op de aspergebeurs Karlsruhe

Christiaens Agro Systems BV ontwerpt, maakt en verkoopt machines voor het wassen, snijden sorteren, verpakken van groenten. Recentelijk zijn hierbij machines voor het planten en oogsten ontwikkelt. Christiaens heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een specialist in de asperges en de prei.
Christiaens maakt op dit moment een stormachtige ontwikkeling door. De betrokkenheid is sterk gegroeid wat vooral te zien is in demonstraties, excursies, workshops, introductiedagen en discussiesessies, welke samen met klanten zijn georganiseerd. Doel hiervan is om samen met de klanten te kijken hoe de machines optimaal ingezet en verbeterd kunnen worden.

In deze bijeenkomsten heeft Christiaens een aantal waarden gevonden die de klanten belangrijk vinden in een machine en zijn toeleverancier:
  • Maximaal rendement
  • Optimale kwaliteit
  • Variabele mogelijkheden
  • Minder arbeidsuren
  • Maar ook: Maatwerk en betrouwbaarheid
Deze waarden zullen dan ook terugkomen bij alle machines en nieuwe ontwikkelingen. Het productenpakket is dit jaar sterk uitgebreid en vele nieuwe ideeën zijn al gestart in de ontwikkelingsfase. In de prei hebben we dit jaar drie nieuwe machines geïntroduceerd.

Op de aspergebeurs in Karlsruhe zal Christiaens Agro Systems vier nieuwe ontwikkelingen van het bedrijf en in de asperges naar buiten brengen:
  • Chrisje (gepatenteerd), al van 1997, maar die dit jaar voor het eerst mocht laten zien hoe hij de aspergetelers zou kunnen helpen bij het oogsten van asperges.
  • Baby Chrisje, die ontstaan is uit de reacties op de introductie van Chrisje. Hij is wel erg jong, maar toch al zindelijk. Baby Chrisje houdt het bed graag schoon!
  • De nieuwe zeer compacte automatische sorteerlijn van ongeveer 8 meter, ontstaan vanuit de demonstraties en discussiemiddagen.
  • De nieuwe sales manager Hans Kalter.
De beurs in Karlsruhe vindt plaats op 19 en 20 November. Graag wil Christiaens iedereen uitnodigen op de stand B-25, waar ze met trots de nieuwe ontwikkelingen presenteren, en hier graag met u gedachten over wisselen.

Voor meer informatie: info@christiaensagro.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.