Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw dagelijks portie fruit

Gezond tussendoortje 'Beatz 100% Fruit' nu verkrijgbaar

Het nieuwe gezonde tussendoortje van Nederland heet Beatz 100% fruit en is vanaf nu verkrijgbaar.

Het nieuwe Beatz, knapperig gevriesdroogd vers fruit in een zakje, is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de landelijke groothandel Sligro. Via het cateringconcept BreakPoint, dat Sligro speciaal ontwikkelde voor het voortgezet onderwijs, is het vanaf vandaag eveneens verkrijgbaar. Het Voedingscentrum heeft Beatz onderzocht en beoordeeld als "bewerkt fruit, waaraan geen suikers zijn toegevoegd". Bovendien stelt men dat het minder dan 75 kcal per portie bevat. Beatz is daarom een dagelijks gezond en verantwoord tussendoortje. De 6 varianten van Beatz zijn aardbei, banaan, appel, peer, ananas en perzik. Een aantal supermarkten in Rotterdam e.o. en Utrecht e.o. heeft het inmiddels in hun assortiment opgenomen.
Beatz: gezond, gemak en lekker gaan samen

Het proces van vriesdrogen is veel gebruikt voor voedsel wat langer houdbaar dient te zijn met behoud van alle voedingsstoffen. Extra voordelen: je appel raakt niet gebutst in je tas, je banaan wordt onderweg niet zacht en bruin, je zit niet onder het perziksap in de auto en je kunt ieder seizoen aardbeien eten. "We hebben dit product op de Nederlandse markt gelanceerd, omdat we uit eigen ervaring weten hoe lastig het is iedere dag voldoende fruit te eten," zo zegt Rien Leenheer directeur Healthyfarm, "Eén zakje Beatz bevat 18 gram en staat gelijk aan 1 portie fruit, zo maken we het iedereen, jong en oud, nog makkelijker aan zijn of haar dagelijkse portie fruit te komen."

Ideaal voor iedereen die er niet aan toe komen iedere dag hun dagelijkse verse portie fruit te eten, die graag een gezond tussendoortje eet of om kinderen op een nieuwe manier fruit mee te geven naar school. Beatz 100% fruit is onder meer verkrijgbaar bij de landelijke groothandel Sligro. Kijk voor meer informatie en de consumenten verkoopadressen op www.beatzfruit.com.

Bron: Nieuwsbank
Publicatiedatum: