Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische groenten op inschikkelijke Streekmarkt Woerden

Biologisch tuinder Theo de Vries staat voortaan iedere zaterdag met een uitgebreid assortiment groenten op de Streekmarkt Woerden. De Vries teelt biologische groenten op twee hectare koude grond en in duizend vierkante meter kassen op zijn tuinbouwbedrijf in Wageningen. Wat hij niet op zijn eigen bedrijf kan oogsten, betrekt hij van eveneens biologisch werkende collega's.

Komende zaterdag 13 november wordt de wekelijkse Streekmarkt gehouden op het brede deel van het Kerkplein, tussen de kerktoren en de kazerne. De vaste stek, op het Kerkplein terzijde van de Petruskerk, wordt vrijgehouden voor de intocht van Sinterklaas.

Door de komst van de biologische groentenman kan de Streekmarkt Woerden een compleet pakket verantwoord voortgebrachte agrarische producten aanbieden. Het aanbod bestaat nu uit boerenkaas en andere zuivel, vlees, groenten en fruit, brood, bloemen en planten, jams en geleiƫn. Voor de kinderen is er een mini-kinderboerderij. De Streekmarkt wordt het jaar rond iedere zaterdag gehouden van 9 tot 15 uur op het Kerkplein, hartje Woerden.

Bron: 0348-online.nl
Publicatiedatum: