Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Appelen proeven op de Duitse beurs 'Mode Heim Handwerk'

Pinova, Braeburn of Elstar- Welke appelras is de lekkerste? Deze vraag moet door iedereen makkelijk worden beantwoord. De afzonderlijke appelrassen hebben verschillende ingrediĆ«nten, maar het komt toch voor iedereen op de smaak aan. En omdat de smaak verschillend is, is het ook voor elke persoon anders wat 'de' appel is die aan alle wensen voldoet. Of ze nu zoet zijn zoals de Gala, iets zuurder zoals de Elstar of bijzonder knapperig net als de Breaburn. 

De Provinciale vereniging van de groenten- en fruitteler zal aanwezig zijn bij de appelproeverij op de beurs 'Mode Heim Handwerk'. 'Het beste van Nordrein-Westfalen' is van 11 t/m 14 november te bezichtigen op de beurs op stand 6 in hal 4. 

Ook worden op deze dagen uitgebreide informatie en recepten gepresenteerd van wintergroenten. Voorbeelden van wintergroenten zoals bloemkool, koolraap, prei, bieten en spruiten. Veel van deze groenten hebben een achterhaald beeld, omdat ze vooral vroeger werden gebruikt. Dat het ook anders kan, bewijzen de nieuwe receptkaarten die gratis worden verspreid onder de bezoekers. 

Bron: Gabot.de