Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boerenkool en mandarijnen actietoppers in week 45

In week 45 zijn er 8 supermarktformules die boerenkool in de aanbieding hebben. Een formule heeft een combinatie van boerenkool samen met hutspot. Verder zijn er acties met bloemkool, roerbakgroenten en spruiten. Bij vers fruit zijn er 9 formules die mandarijnen voordelig in de schappen hebben liggen. De goedkoopste aanbieding is € 0,99 per 1000 gram en de minst voordeligste aanbieding is € 1,30 per 1000 gram. Daarnaast zijn er aanbiedingen met appels, van de 8 formules zijn er 5 formules die de Elstar voordelig in de schappen hebben liggen. Van de 6 formules met peren in de actie zijn er 4 die Gieser Wilderman in de aanbieding hebben.

Bijgevoegd een overzicht met de supermarktaanbiedingen van verse groenten en fruit in Nederland van week 45 in 2010. Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Dit wordt samengesteld op basis van de actiefolders die op internet worden geplaatst.
 

 
 
Publicatiedatum: