Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PalletsOnly.com komt met reparatie op locatie

PalletsOnly.com komt met reparatie op locatiePalletsOnly.com heeft zijn dienstenpakket uitgebreid met twee nieuwe diensten. De marktplaats voor pallets verzorgt nu ook een online palletophaalservice en een unieke service voor palletreparatie op locatie.
Het laten ophalen van pallets is een dienst voor bedrijven die overtollige stapels pallets hebben staan. Wie voor 12:00 uur het formulier op de website invult, is de overtollige pallets de volgende dag kwijt. De dienst is gratis voor gangbare pallets vanaf 60 stuks. In overige gevallen wordt een kleine transportvergoeding berekend.Volledig nieuw in Nederland is de reparatieservice. Doordat kapotte pallets op locatie worden gerepareerd, vervallen transportkosten en wordt het milieu gespaard.
Alle typen houten pallets kunnen worden gerepareerd, indien nodig onder officiƫle licentie van bijvoorbeeld EPAL. De service wordt aangeboden vanaf 150 pallets.

Voor meer informatie: www.palletsonly.com
Publicatiedatum: