Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenport People genomineerd voor GoodPracticePrijs 2010

Uitzendbureau Greenport People uit Naaldwijk is genomineerd voor de Div GoodPracticePrijs 2010. De waarderingsprijs wordt toegekend aan bedrijven, waarvan het management zich richt op het behalen van winst en voordelen uit een gevarieerd personeels- en/of klantenbestand. Greenport People is al sinds 1994 succesvol met een steeds groeiend aantal allochtone uitzendkrachten en heeft nagenoeg geen verloop.Div geeft uitvoering aan een aantal werkprogramma’s gericht op diversiteit in het mkb en een aantal sectoren behorende tot de overheid, via branche-, sector- en intermediaire organisaties. De vakkundige jury van Div heeft de genomineerde bedrijven, verdeeld over heel Nederland, beoordeeld op verschillende onderdelen in het bedrijfsbeleid, waaronder de visie en doelstelling van het diversiteitsbeleid. Diversiteit in medewerkersbeleid houdt in dat er rekening wordt gehouden met de waarde die minderheidsgroepen kunnen toevoegen aan het bedrijf. Ook worden de bedrijven beoordeeld op de effectiviteit van het beleid, inclusief aantoonbare bedrijfseconomische resultaten.

Greenport People, voorheen Agrarisch Uitzendburo Harry van Heijningen BV, is in de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevend uitzendbureau in Greenport Westland/Oostland en omliggende regio’s. Een hecht team van enthousiaste medewerkers met verschillende culturele achtergronden, vormt de basis van een bedrijf dat zakelijk en maatschappelijk succesvol is. Het uitzendbureau slaat bruggen tussen de verschillende culturen, wat uiteindelijk de totale samenleving ten goede komt. Daarbij wordt het commerciële belang niet uit het oog verloren.

Greenport People is samen met negen andere Nederlandse ondernemers genomineerd en de prijsuitreiking vindt plaats op 10 november in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.
Publicatiedatum: