Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
netwerkbeurs voor de vollegrondsgroente

Tuinbouw Totaal krijgt landelijke dekking

Tuinbouw Totaal, de netwerkbeurs voor de vollegrondsgroente krijgt landelijke dekking. Deze beurs specifiek gericht op de vollegrondsgroentesector zal om het jaar afwisselend in Zuid-Nederland en in het Noorden van Nederland plaatsvinden. Eind 2010 vindt editie Zuid plaats, begin 2012 zal de Noordelijke editie plaatsvinden.

U kunt in uw agenda een bezoekje aan Zuid op vrijdag 10 en zaterdag 11 december in Den Bosch alvast noteren. Tevens kunt u vrijdag 13 en zaterdag 14 januari 2012 in Middenmeer als aantekening achterin uw agenda plaatsen of een digitale reminder instellen.

Tuinbouw Totaal Vollegrondsgroente” is specifiek gericht op de overdracht en uitwisseling van inhoudelijk gewasgerichte informatie op zowel teelttechnisch gebied als op het gebied van ondernemerschap exclusief voor de telers en bedrijven werkzaam in de vollegrond. In Den Bosch in de hal naast het gloednieuwe congrescentrum wordt de beursvloer ingedeeld volgens een nieuwe aanpak: met diverse gewaspaviljoens, een centraal paviljoen voor de bedrijfstechnische aspecten en het ondernemerschap en het LTO vollegrondsgroentecafe voor het netwerkmoment. Met deze nieuwe aanpak zet LTO Vollegrondsgroente.net een vervolgstap in haar ambitie om de sector nog professioneler neer te zetten en betrokkenheid van belanghebbenden te vergroten.

Op de beursvloer zullen een aantal gewassen hun eigen paviljoen hebben, waar u de mogelijkheid heeft om met gelijk geïnteresseerden in contact te komen. Aandacht voor de bedrijfstechnische aspecten zoals advies, arbeid, financieel, afzet, scholing e.a. zijn samengebracht in het centrale paviljoen. Het op de beurs aanwezige vollegrondsgroente café zal voor u het sociale aspect verzorgen met alle mogelijkheden voor de informele contacten.

Per dagdeel van de beurs zal via een inhoudelijk programma een bepaald gewas in de spotlights staan: een landelijke dag in mini. Gewasgerichte workshops zullen plaatsvinden via een roulerend tijdspad waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen.

Om de initiatieven in de vollegrondsgroentesector te waarderen stelt LTO Vollegrondsgroente.net een prijs in; "de noeste schoffel". "de noeste schoffel" staat symbool voor de intensieve betrokken inspanning die de vollegrondsgroenteteler verricht om groente te produceren. Daardoor produceert de vollegrondsgroenteteler het lekkerste, veiligste en gezondste product dat op de markt voor voedsel wordt aangeboden. De uitreiking van "de noeste schoffel" vindt plaats op de vollegrondsgroentebeurs Tuinbouw Totaal in Den Bosch. Iedereen die een goed initiatief in de vollegrondsgroentesector kent, ziet of ervan heeft gehoord kan dit initiatief aanmelden bij [email protected] Een jury van sectorgenoten zal beoordelen welk initiatief "de noeste schoffel' krijgt uitgereikt. Meer informatie kunt u vinden op www.vollegrondsgroente.net.

De Vollegrondsgroentebeurs in Den Bosch vinden plaats op vrijdag 10 december 10:00 – 21:00 uur en op zaterdag 11 december van 10:00 – 16:00 uur naast het congrescentrum 1931 in de Brabanthallen, Diezekade 2 in Den Bosch.
: de ideale netwerkbeurs exclusief voor de vollegrondsgroentesector.

Neem contact op met Nico Bakker (06) 537 532 52 of met Wendy Schalke (06) 209 642 17 of kijk voor meer informatie op de website www.tuinbouwtotaal.nl/pages/gewas-netwerk-dagen Tuinbouw Totaal waar de informatie ook te downloaden is.
Publicatiedatum: