Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EkoPlaza komt naar Amsterdam

"Natuurlijk, het beste voor iedereen", dat is EkoPlaza al jaren voor staat. Met succes. Want op donderdag 4 november opende EkoPlaza haar vijfde winkel aan de AJ Ernststraat in Amsterdam. Een prachtige moderne winkel met een geheel eigen sfeer. Bij de opening stond er gebak met een kopje koffie klaar. Van biologische kwaliteit uiteraard!

EkoPlaza is dé supermarkt voor biologische levensmiddelen en heeft als doel de natuurvoeding bereikbaar te maken voor iedereen. Dit doet EkoPlaza door middel van eigentijdse en ruime winkels met een zeer uitgebreid assortiment verswaren als vers afgebakken brood, een uitgebreid kaasassortiment en een ruim aanbod groente en fruit. Ook aantrekkelijke prijzen en niet te vergeten het vriendelijke personeel brengen smakelijk leven dichterbij.

Daarnaast is EkoPlaza zeer betrokken bij de biologische landbouw, de natuur en het milieu. Ook de gezondheidsaspecten van mens worden niet vergeten. Dit doet EkoPlaza door producten in te kopen die afkomstig zijn van duurzame, biologische landbouw en veeteelt, waarbij de grond niet uitgeput wordt en er harmonie is met de natuur. Dat levert producten op die voeden, vullen en smaken zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. Deze producten zijn van zichzelf veel smaakvoller, mede omdat er ook rekening wordt gehouden met de seizoenen. De producten komen uit de hele wereld, maar die van Nederlandse oorsprong, en nog liever uit de regio, hebben de voorkeur, mits ze aan alle kwaliteitseisen van EkoPlaza voldoen. Wij zijn ervan overtuigd dat de Amsterdam met deze vestiging een attractie rijker is geworden!

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl.


Publicatiedatum: