Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruitpact oogstdag op 12 november 2010

Tijdens de ‘Fruitpact oogstdag’ op vrijdagmiddag 12 november wordt de oogst van drie jaar Fruitpact gepresenteerd. De succesvolle formule van het Fruitcafé wordt op deze middag toegepast op het hele Fruitpact.

De resultaten van de 19 projecten -powered by Fruitpact-, de bestuurlijke verbondenheid en het wij- gevoel dat we met website, elektronische nieuwsbrieven en bijeenkomsten hebben nagestreefd komen aan bod. Harry Keereweer, gedeputeerde van de Provincie Gelderland, opent de bijeenkomst.

Bent u fruitteler of anderszins ondernemer in het fruitcluster in het Rivierenland, reserveer dan 12 november in uw agenda en meldt u aan door uw naam en adres te mailen aan: [email protected]. De bijeenkomst start om 14:00 uur in het Nationaal Fruitpark te Ochten.

Datum: Vrijdag 12 november 2010
Tijd: Inloop vanaf 13:30 uur
Officieel programma 14:00 tot 17:00 uur
Informeel nagesprek vanaf 17:00 uur
Plaats: Nationaal Fruitpark, Bonegraafseweg 59, 4051 CG Ochten (www.fruitpark.nl)

 Het Fruitpact is een bijzonder samenwerkingsverband tussen bedrijfsleven en overheid in het Rivierenland: de Betuwe, het Land van Maas en Waal en de Bommelerwaard. De fruitteelt is van oudsher sterk op deze plek verankerd en heeft veel aanverwante bedrijvigheid, onderwijs en toerisme aangetrokken. Daarmee heeft de sector zich nationaal en regionaal ontwikkeld tot een economisch fruitcluster van betekenis.

In het licht van (inter)nationale economische ontwikkelingen wil het Fruitpact de Nederlandse en internationale concurrentiepositie van het fruitcluster versterken en uitbouwen. Met haalbare doelstellingen en concrete projecten, die op korte en lange termijn tastbaar resultaat opleveren. Voor grote en kleine bedrijven, voor werkgevers, werknemers en inwoners.

Alle partijen in het fruit krijgen hiermee een flinke steun in de rug om samen ambities te realiseren, die elke partij afzonderlijk moeilijk kan waarmaken. De kracht van het Fruitpact zit in de nauwe samenwerking tussen bedrijfsleven en regionale overheid, versterkt door een grote persoonlijke betrokkenheid. De projecten die het Fruitpact – vanuit haar visie – ondersteunt bepalen het gezicht én het succes van dit samenwerkingsverband. Want niet voor niets is het motto: Samen sterk voor fruit in het Rivierenland!

Het Fruitpact maakt onderdeel uit van het tuinbouwprogramma Betuwse Bloem en is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.
Publicatiedatum: