Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in Maasdijk en Maasland

Twee bedrijfscomplexen te koop/te huur

Schermingsbedrijf Leen Huisman en intern transport-ontwikkelaar Logiqs Agro sloegen in 2008 de eerste paal voor een prachtig nieuw bedrijfspand op het Maasdijkse businesspark Honderdland. Inmiddels zijn beide bedrijven hier al weer enige tijd gevestigd.

Vanwege de sterk veranderde markt in de glastuinbouwsector is eerder dit jaar bij Logiqs Agro een reorganisatie doorgevoerd. Dit houdt onder andere in dat het bedrijf onder de naam Logiqs Agro International zich meer is gaan toeleggen op het ontwerpen van interne transportsystemen, waarbij bovendien ook de toenemende vraag naar minder complexe systemen meer aandacht krijgt.

De grootschalige productie van met name de mechanische systeemonderdelen geschiedt onder supervisie van Logiqs Agro International, maar vindt plaats bij externe partners. Omdat het hier geen tijdelijke werkwijze betreft zijn Leen Huisman en Logiqs Agro International momenteel op zoek naar een nieuw onderkomen dat meer recht doet aan de gezamenlijke toekomstvisie. Als gevolg hiervan bieden de ondernemingen, naast het ‘oude’ pand van Leen Huisman in Maasland, nu ook het huidige complex in Maasdijk te koop aan.

Te koop/te huur: Honderdland 131 te Maasdijk WestlandModern, grootschalig bedrijfsobject, gelegen op het businesspark 'Honderdland', aan de rand van het Westland, met perfecte ontsluiting op rijksweg A20 en vlakbij haven Rotterdam en Hoek van Holland.Het in 2008 gebouwde bedrijfsobject is gelegen op 12.320 m² (eigen) grond en bestaat uit een kantoorgebouw met een totale vloeroppervlakte van 2.865 m² - verdeeld over 3 lagen en een bedrijfshal met een totale vloer-oppervlakte van 10.065 m², waarvan 5.770 m² begane grond, 1e verdieping: 1.135 m² en 2e verdieping 3.160 m² alsmede circa 5.000 m² verharding/parkeerruimte.

Enkele kenmerken:
 • zeer hoogwaardige materialen
 • telefoon- en data-installatie met centrale
 • centrale airco en mechanische ventilatie
 • (brand) beveiliging- en ontruimingsinstallatie
 • goederenlift en bovenloopkranen in de bedrijfshal
 • ideaal voor AGF te midden van vele AGF verwerkende bedrijven
 • en moderne glastuinbouw in de omgeving
 • te koop en/of te huur ook gedeeltelijk

Te koop/te huur: Oud Camp 22 te Maasland Midden-Delfland

 

Functioneel bedrijfsobject, gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein 'Oud Camp', met een zeer goede ontsluiting op rijksweg A20 en vlakbij haven Rotterdam en Hoek van Holland.Het bedrijfsobject is in 2001 gebouwd en heeft door de keramische tegels aan de buitenzijde van het kantoorgedeelte een karakteristieke uitstraling. Het op 3.315 m² (eigen) grond gebouwde bedrijfsobject bestaat uit een kantoorgebouw met een totale oppervlakte van 1.100 m² - verdeeld over 3 lagen en een bedrijfshal met een totale vloeroppervlakte van 2.280 m², waarvan 1.340 m² begane grond, 200 m² 1e verdieping en 740 m² 2e verdieping, alsmede circa 1.400 m² verharding/parkeerterrein.

Enkele kenmerken:
 • zichtlocatie
 • praktische indeling
 • telefoon- en data-installatie met centrale
 • airconditioning in de kantoren
 • bovenloopkranen in de bedrijfshal
 • ideaal voor AGF te midden van vele AGF-verwerkende bedrijven en moderne glastuinbouw in de omgeving
Voor nadere informatie en/of aanvraag van een uitgebreide verkoopbrochure kunt u contact opnemen met:

ARIADE VASTGOED
de heer A.D. Prins
tel.: 0174 - 41 50 41
[email protected]
www.ariade-vastgoed.nl


 
JCV MAKELAARS
de heer J.C. Vellekoop
tel.: 0174 - 670 720
[email protected]
www.jcvmakelaars.nl
Publicatiedatum: