Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Workshop GPC-codes is succesvol verlopen

Global Product Classification (GPC) staat voor wereldwijd uniek en eenduidig classificeren m.b.v. een GS1 Standaard. Afgelopen donderdag heeft Frug I Com m.m.v. GS1 Nederland en het bedrijfsleven een eerste workshop verzorgd over ondermeer de Nederlandse datapool GS1-DAS, de basisbeginselen van GPC en de voorgestelde indeling van Groente & Fruit binnen deze internationale Productcodering. Op de foto ziet u Harry Geelen van The Greenery die in zijn rol van Voorzitter van de FIC Werkgroep Standaardisatie bij de AGF-bedrijven een levende discussie op gang bracht door prikkelende vragen voor te leggen aan de ruim vijftig toehoorders.


Harry Geelen van The Greenery

Deze nieuwe Internationale Productcodering voor verse AGF-producten is gebaseerd op een bestaande GS1 standaard. Aanleiding voor deze bijeenkomst is het feit dat de Duitse Retail vanaf 1 januari 2012 Global Product Classification in eerste instantie gaat inzetten voor het inkoopproces van AGF. Nederlandse AGF-bedrijven dienen daarom tijdig te starten met de invoering in alle systemen. Voor meer informatie over de verzorgde presentaties en een inhoudelijke weergave van de nieuwe classificatiemethodiek GPC wordt verwezen naar onze website (www.frugicom.nl).
Publicatiedatum: