Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"“Valstar ontpopt zich meer en meer als asperge-expert"

Na de witte asperge, groene asperge en aspergetips voegt Valstar Holland ook de paarse asperge aan het assortiment toe. De paarse asperge smaakt zoeter dan de groene variant, omdat het een hoger suikergehalte heeft. Daarnaast zit deze paarse variant vol met antioxidanten, welke belangrijk zijn voor een goede stofwisseling in het menselijk lichaam.De paarse asperge wordt geoogst van september t/m begin december bij 2 aspergefarms in Peru, waar Valstar Holland wekelijks asperges voor vermarkt.
Van deze paarse asperge is slechts 6 hectare geplant waarvan het grootste gedeelte wordt afgezet in Amerika. Vanaf aankomend weekend worden er in kleine hoeveelheden wekelijks paarse asperges naar Nederland worden gevlogen, om ook de Europese markt te verwennen met dit exclusieve product.

Momenteel is de paarse asperge nog in ontwikkeling bij andere farms in Peru en Mexico om het mogelijk te maken de paarse asperge jaarrond aan te kunnen bieden.

Neem voor meer informatie contact op met:
Edwin van Leeuwen
Valstar Holland BV
Tel: 0174-530917
Mobiel: 06-51835625
www.valstar.nl
Publicatiedatum: