Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volume Singapore Coolport 50.000 m3

Geerlofs realiseert koel- en vriescomplex op Changi Airport (Singapore)

Tholen - Geerlofs Refrigeration heeft een groot koeltechnisch project gerealiseerd op de luchthaven van Singapore. Het koel- en vriescellencomplex van 50.000 m3 op Changi Airport, Coolport geheten, wordt gebruikt voor de opslag en doorvoer van een verscheidenheid aan versproducten, met de nadruk op groenten en fruit.



"Singapore Airport heeft gekozen voor onze expertise en kwaliteit om met 'Coolport' hun positie als leidende logistieke hub in Zuid-Oost Aziƫ verder te versterken", vertelt Simon Benard, directeur van Geerlofs Refrigeration Singapore Pte. Ltd. Deze zomer is het Perishables Handling Center in gebruik genomen en 26 november vindt de inauguratie van het moderne koelvriescomplex 'Coolport' plaats.



Geerlofs timmert internationaal flink aan de weg. Zo heeft het koeltechnisch bedrijf met SATS Airport Services Singapore en Hellmann Worldwide Logistics plannen ontwikkeld om 'Coolport' Singapore verder uit te breiden met klimaatcellen voor het rijpen van bananen. Tevens heeft het bedrijf een 3-voudige vrieshefdeur van 10 meter hoogte ontwikkeld om tussen stellingen en de Pallet Transporter te kunnen worden geplaatst. Volgend jaar wordt door Geerlofs weer een dergelijk project gerealiseerd, in Mekele, Ethiopiƫ.



Voor meer informatie:
Geerlofs Refrigeration
Delftweg 66
2289 BA Rijswijk
Tel: 070-3192132
[email protected]
www.geerlofs.com