Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robert Jan Amoureus aan de slag bij Vleutens handelsbedrijf

Jan Oskam versterkt commerciële gelederen

Met het aantrekken van Robert Jan Amoureus heeft Handelsmaatschappij Jan Oskam BV sinds 25 oktober haar in-&verkoopteam weten te versterken. Gezien de inzetbaarheid op een breed vlak betekent dit een welkome aanvulling op het team dat verder bestaat uit Jeroen van den Brink, Bart Oskam, Svetlana Chopliani en Ronald Wieman.

Robert Jan brengt voor het Vleutense handelsbedrijf een ruime ervaring mee in vele facetten van de internationale AGF-handel. Zo was hij in het verleden werkzaam bij o.a. P.van Valen BV, Van Oers BV en bij enkele collega exportbedrijven.Jeroen van den Brink verklaarde bijzonder blij te zijn met de uitbreiding c.q. versterking. "Afnemers hebben steeds meer persoonlijke aandacht nodig en met name bij onze vaste klanten moet er steeds meer gebeuren in minder tijd. Daarmee loop je zo nu en dan tegen beperkingen aan. Met deze ervaren man in onze gelederen erbij komt er weer wat ruimte voor gepaste aandacht richting mogelijk nieuwe internationale klandizie."

Ook Kees Oskam liet zich in dergelijke bewoordingen uit over de geslaagde zoektocht naar gepaste versteviging van de commerciƫle slagkracht van zijn handelsbedrijf.

Robert Jan is als volgt te bereiken:
Direct +31-302320412 / 413
Mobiel +31-631785997
Centrale +31-302320420
Fax +31-302320422
E-mail: [email protected]
www.janoskam.nl

Publicatiedatum: